aplikace: Makeup Genius (L'Oreal )

22:10:00 Unknown 3 Comments




Ráda bych vám představila opravdu vychytanou aplikaci :) Jmenuje se Makeup Genius a je od L'Oréalu. Během momentu se stane Váš mobil zrcátkem a vy se v něm můžete spatřit v nespočetném množsví variací různého nalíčení. Aplikace Vám pomůže nešlápnout s žádným lookem vedle, protože předem uvidíte jak by na Vás daná barva stínů, rtěnek, tvářenek či linek vypadala.


Aplikace je zdarma dostupná jak pro iOS tak pro Android (dávejte pozor na aktuální OS, aby byla aplikace na Vašem zařízení funkční).  Makeup Genius je opravdu úžasný a to v tom, že se před mobilem můžete nakrucovat a dělat různé grimasy a nalíčení ve většině případů drží, takže se vidíte jak byste vypadali i z různých úhlů a s různou mimikou. Je to virtuální realita ! A proč  je to možné ? "Nová aplikace Make-up Genius od L´Oréal Paris je založena na stejném principu jako 3D filmy – na technologii RT Track 64. Jejímu vývoji se věnovali vědci více než 10 let. Jedná se o patentovaný algoritmus mapující rysy a pohyby obličeje pomocí zrcadlového fotoaparátu. Ten zachycuje 64 úhlů obličeje a téměř 100 různých výrazů. Při zkoušení aplikace navíc není nutné nečinně stát – aplikace zachycuje pohyby v rozsahu 60°. Vaše líčení se tak pohybuje s vámi, jako ve skutečném zrcadle."
Jak na věc ?
1. Nejprve jsem si dala jenom make-up a pudr, jelikož jsem při zkoušení aplikace zjistila, že tyto přípravky zvolit nejdou.


 2. Sputíte si aplikace a nasnímáte si tvář.

3. Vyberete si, kam chcete dál. Já zvolila hotové Looky.

4. Zde si vyberete jaký Look si chcete zkusit, ale i tak v dalším kroku můžete snadno mezi Lookama přejíždet.

 5. Ihned se Vám nalíčení aplikuje. Můžete mrkat, usmívat se, mračit se... :) Dát telefon do ruky můžskému pokolení... tím jsme se tady bavily nejvíce :)
 



 6. V dolní lištičce si můžete vybrat, co dále. Když dáte VÁŠ MAKE UP - tak se můžete odlíčit a začít uplně na novo a přidávat postupně produkty, které se Vám líbí nebo jej měnit (odstín, jiný typ). Dál se můžete natočit nebo vyfotit selfie a sdílet. Vytvořit si vlastní Look a uložit. 



7. A nakonec ikona KOUPIT, jelikož se vám v záložce váš make up ukládají produkty, které k danému nalíčení potřebujete a nemáte je ve své sbírce či kosmetické taštičce, stačí na něj tapnout a budete přesměrování na Parfums.cz, kde si ho ihned můžete objednat.

7. V levém horním meníčku vás ikonky odkazují na produkty, looky, skenování (zde můžete naskenovat čárový kód z produktu), video návody, váš profil a přeskenování tváře.


Co vy na ní ? Mě rozhodně dostala !


You Might Also Like

3 komentáře:

  1. Na tuhle aplikaci jsem koukala už ve videu GetTheLouk a naprosto mě dostala - vypadá úžasně! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je boží! Škoda, že to na tom obličeji už tak nezůstane! :) Kdysi dávno jsem viděla film, kde měly ženy folie s make-upem, přiložily na obličej, obtiskly, folii sundaly a ženy už měly hotový make-up :D Něco takového by se mi hodilo a nebo to dopadne jako minulý semestr - to jsem byla tak hrozně líná se malovat, že jsem se prostě nemalovala! :)

    OdpovědětVymazat