Kuchyňská nutriční váha Sencor.

23:14:00 Unknown 9 Comments

Včera jsem utratila část zlaťáků, které jsem dostala k narozeninám a koupila si za to tento objev, na který jsem narazila na internetu.



 No tak konečně mám váhu v kuchyni a má něco navíc :) Nejen že važí jako každá jiná, ale i zobrazuje obsah kalorií, proteinů, sacharidů, tuku, cholesterolu, vlákniny a soli díky předprogramovaným 999 kódů potravin.

Pamět váhy je až 99 vážení, takže není problém kontrolovat denní nebo týdenní příjem potavin, jelikož váha vše uchová ve své paměti i po vypnutí. Má samozřejmě další funkce jako nulování hmostnost ( když si naní dáte misku a chcete počítat váhu od nuly), je také možná změna jednotek z gramů na ml (oz. a ml.oz.)

vyzvednuto v Alze




K váze je tedy brožůrka s kódy potravin.


 Pokud vážíte například rajče zadáte kód 309 .


No nejen, že jsem nadšená, že mám novou tenkou desingnovou váhu z tvrzeného skla, ale umí i takovéhle výpočty a pamatuje si to i za mě :) Bez toho aniž bych to musela vyhledávat na internetu. Zatím jsem jí okouzlená a nevidím žádné mouchy .


Jak se líbí vám ? Využily by jste jí ?


You Might Also Like

9 komentářů:

  1. Tak už ji máš, je krásná! :-) A určitě bych ji využila, sice je pravda, že jsem hodně... ehm, experimentální kuchařka :-D ale s touhle váhou bych suroviny do jídel vážila s radostí! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hned jsem si jí objednala :) třeba by ses díky ní stala nejen experimentální :)

      Vymazat
  2. To je boží! Nadchla mě už když jsi jí fotila na instagram, podle mě je to super vychytávka a moc by se mi líbila. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se do ní zamilovala hned, co jsem na ní narazila :)

      Vymazat
  3. Tohle je naprosto super!!! :)

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá krásně :) Taky se teď po nějaké kuch.váze poohlížím

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti tuhle doporučuju oceňuju taky, že umí vážit mililitry :) nebo oz., jelikož nevím kolik je to a nechce se mi to přepočítávat tak jen překliknu - hodně se oz. využívá v amerických receptech

      Vymazat
  5. To je tedy suprová váha. My máme také si domů pořídit nějakou novou váhu, ale zatím moc nevíme jakou. Docela nás přesvědčil web testino , se svým testem různých kuchyňských vah, ale zatím si nejsme úplně doma jistí, která je pro nás ta pravá.

    OdpovědětVymazat