Ufff... (jupíííí přišel mi mini balíček od Lush) + My Metro Story!

22:25:00 Unknown 16 Comments

Tak konečně jsem se sem dostala.. ufff ! Nejdříve vám chci od srdce poděkovat za vaše milé a nápadité kometáře a zapojení do 1.Giveaway!

 Kormě toho, že pro vás připravuji New in (jupííí dnes mi přišel balíček z Lush) a byla jsem v Ikee (pokud vás bude zajímat, co průběžně dělám, tak se to dozvíte na Twitteru), random, recept, youtube tutorial, nový design stránek a mnoho dalšího (podle vašich typů), taky se blíží 17.1. ! Což znamená prvních 10 dní budu mít v My challenge 2014 za sebou :) Ale rozhodně nečekám bůh ví jaké výsledky, jelikož jsem se pomalu začala omezovat jídle = jíst zdravěji a teprve včera jsem začala cvičit 90denní program od Tracy Anderson ! (viz. článek ZDE)



Jízda metrem aneb pach alkoholu perníkujících 3cátníků
Jinak jsem zažila šílenou jízdu v metru, obtěžovali mě tam (zdovolením) socky. Já nechci být nějak vůči někomu zlá já nejsem něco TOP, ale tohle je na mě moc! 

Už jsem se vracela z centra na Černák k autu, bylo tak 19.30 a do metra nastoupili dva chlapy (cca 30 -37 let) Jeden měl teplákový outfit a druhý nějaký béžový zvonáče a dlouhý černý kabát až na zem. Nevypadali nijak jako bezdomovci.... spíše jako "smažky". Díky svému hlasitému rozhovoru a vystupování na sebe strhávali pozornost celé kabiny. Byla jsem hrozně ráda, že jsou ode mě dál a já to můžu ignorovat z povzdáli, ale co se nestalo. Slečna vedle mě vystoupila, tím pádem vedle mě vznikli dvě volný místa a už jsem je tam měla naservírovaný. Ten "horší" v teplákovce, co seděl vedle mě se pořád o mě opíral, drkal, vstával, ukazoval jaký má svaly na břiše, kecal jak pujdou na perníček, kde ho seženou... Néééé ! A já si říkala hlavně nic,neříkej, na nic nereaguj, jako by jsi tu nebyla nebo ještě jednu schytáš, když jim řekneš, že tohle není normální, že na ně nikdo není zvědavej, že jsou akorát trapný a myslej si opak... Buď ticho nebo ti skončí ještě injekce od drog v krku a budeš mít žloutenku a AIDS :D  No prostě moje taktika byla, že když budu mlčet a nevyvolávat konflikty, tak to proběhne hladce. Párkrát na mě něco zkoušeli, ale ignor je odradil. Bohužel se mnou jeli až na konečnou a už se nenchal ten teplákovej odbýt a začal do mě - jestli chci jeho kámoše, jestli bych si ho dala, Líbí se ti ? Rozdala by jsi si to sním ? ....  Ááááá díky bohu jsme přijeli do konečné, já vydržela koukat někam jinam a vůbec se s nimi nepouštět do hovoru, počkala jsem až vystoupili. Paní co seděla vedle mě prohodila pár slov jak je tohle hrozný a pelášila jsem do auta a rychle domů!


You Might Also Like

16 komentářů:

  1. Grr... to je mi líto, nesnáším to.. a abych pravdu řekla, Čerňák je pro mě nejhorší stanice metra, pokaždé tam na někoho takhle narazím, ač třeba tam svou jízdu začínám, už tak je tam hafo pofidérních lidí.. :-( Alespoň, že se Ti nic nestalo a jsi v pořádku :-) Už se těším, na tvé dílčí úspěchy :-)
    A pokud chceš, dnes začala u mě na blogu giveaway :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je fakt, hlavně že mi nic neni :) Dekuju za podporu, zitra se uvidí! Uz jsem u tebe na GA byla a "zapsala" se...

      Vymazat
  2. JJ je to děs co člověk někdy potká :/

    OdpovědětVymazat
  3. Protože taky jezdim každodenně na čerňák, vim o čem mluvíš. Nejhorší je, že si nenechám nic líbit a ani pro sebe a většinou hned reaguju a až potom si uvědomuju, že to mohlo špatně dopadnout.
    Tyhle "individua" jako jsou takovýhle smažky, fetky atd. nesnáším...

    OdpovědětVymazat
  4. To , mě mrzí , ale bohužel už tací lidi mezi nami jsou ...

    OdpovědětVymazat
  5. Při těchto příbězích jsem ráda, že bydlím mimo velkoměsta :)
    http://lenkaungrova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Šílený, taky mám bohužel tyhle blbý zkušenosti, ale hlavně s romy z brna... to je teprve chuťovka s něma jezdit přes ta ghetta... jednou dokonce napadli i mého muže... grrr. Každopádně snad tě Lush rozptýlilo... a design vypadá zatím moc pěkně, taky plánuju velké změny! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaj! Tak to je téma samo o sobě a je mi z toho ještě víc smutno ! A zle... Dekuju a Lush me opravdu úžasně odvalo do jiné atmosféry ... Zamilovala jsem se <3

      Vymazat
  7. Občas se člověk nestačí divit, na co narazí. Já v takovém případě z metra raději vystoupím a počkám na jiné, ebo přestoupím do vedlejšího vagonu. Jsem srabík :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak nad tím jsem taky přemýšlela, že bych vystoupila a počkala na další metro, ale když tam byli další lidi, tak jsem si říkala, že to s nimi přetrpím :)

      Vymazat
  8. Už se moc těším na New In :) asi nedospím!

    OdpovědětVymazat