New In : Lush

0:56:00 Unknown 22 Comments

V pondělí mi dorazil očekáváný a vítaný balíček, kterého jsem se nemohla dočkat ! Je to totiž poprvé, co jsem si od této značky Lush něco objednala.

Do e-shopu jsem šla s cílem nákupu Scrub na rty - Julips. Závěr objednávky mě velice překvapil, výběr vzorečku z 6ti dalších produktu (3 jsem si mohla vybrat). To mě velice potěšilo, ráda zkouším další nové věci, velice dobrý tah firmy. Čekala jsem vzorky v nějakém pytlíčku, jako obvykle krémy a make-upy bývají, ale mini kalíšek jsem opravdu nečekala, velice stylové.


Tak se pojďme podívat, co jsem měla v balíčku...
Hlavním očekávaným kosmetickým přípravkem v balíčku byl Scrub na rty (peeling) - Mint Julips. Skvělé balení, pěkná etiketa, vše dobře popsáno. Moc se mi líbila značka proti testování na zvířatech. Trošku jsem se peelingu obávala, aby nebyl moc hrubý a nevydrbala si kůžičku do živa (jak se mi už jednou v minulosti povedlo), ale vše je akorát! Malinko si naberu na prst přejedu rtíky, olíznu ! Mňáám ! Chuť je jemně sladká a mátová s nádechem čokolády! Rty jsou chvilinku "větrové". Po té potřu balzámem na rty.

Lush popis : "Díky našim pohádkovým scrubíkům na rty budou vaše hubičky úplně slaďounké. Když použijete Mint Julips, zjistíte, že máte neskonalou chuť na mátovou zmrzlinu s čokoládou. Obsahuje osvěžující mátovou silici, která vám rty zjemní a budou vás pak trochu brnět, a sladký výtažek z vanilky, jenž zajistí vašim rtíkům hydrataci a ochranu. Jednoduše si s ním přetřete pusu, když si říká o něco sladkého."



A teď ke vzorečkům, které jsem dostala.

Ro's Argan - tělový kondicionér. Je to tělový krém do sprchy. Jeho konzistence je "mazlavá" a neskutečně krásně mi voní. Tak příjemně sladce. A jak píšou na stránkách byla jsem nebesky hebká a voňavá ! Opravdu ! Tohle je naprostý luxus. Byla jsem tak hebká a voňavá, že se mi usínalo jak v ráji. Takže ho musím do budoucna rozhodně mít! Je to kondicionér, takže se používá po klasickém umytí mýdlem. Po té se oplachuje.
 
Lush popis : "Luxusní krém na tělo, který se používá ve sprše. Nacpaný všemi ingrediencemi, které nejlépe hýčkají a vyživují pokožku: arganový olej, kakaové a cupuaçu máslo, olej z para ořechů a mandlí a fair trade bambucké máslo. Člověk by řekl, že už se tam nic víc nevejde, ale zvládli jsme přidat ještě šťávu z kustovnice čínské a úchvatnou, omamnou vůni růží s vanilkou."








 Buffy - tělové kondicionéry- peeling. Dostala jsem úlomek z této kostky, která má změkčit a promasírovat kůži a máte se zaměřit především na zadeček (protože tato kostka Buffy je prý krotitelka zadečkových tuků). Já jsem se osobně zaměřila na boky, zadeček a stehna, abych je pěkně promasírovala! Kostka pěkně voní rýžovo-sladce, jemně, nenuceně! Vůně se mi velice zamlouvá. Používá se opět po "klasickém" umytí mýdlem. A výsledek - moje stehna a zadeček byly neskutečně sametové!
Buffy


Lush popis : "Aplikujte Buffy na vlhkou pokožku ve vaně či ve sprše a kůže bude měkčí a hladká na dotek. Pořádně se vydrbejte (zejména se zaměřte na oblast zadečku - tedy pokud si přejete, aby se pak na něj zaměřovali jiní), spláchněte exfoliující mletou rýži, mandle a fazolky aduki a pořádně se osušte. Už se nemusíte mazat tělovým krémem, protože pleť bude krásně zvlhčená kakaovým a bambuckým máslem. Exfoliační drhnutí pokožky je činnost povzbuzující na těle i na duchu: pokožka bude zářit zdravím a vy spokojeností."





Dreamwash - sprchový koktejl. Tento sprchový koktejl má být výborný pro citlivou a problematickou pokožku. Zatím mě nijak moc nezaujal jak vůní, tak pro mytí. Třeba mu ještě přijdu na chuť.

Lush popis : "Sprchový koktejl Dreamwash je jako naše oblíbené čistítko pleti Fresh Farmacy smíchané s populárním tělovým krémem Dream Cream. Dohromady vytvářejí dokonalý elixír pro problémovou pokožku, nesmírně jemný a aktivně tišící, což je ideální pro jemnou a citlivou pleť, která hned tak něco nesnese. Namíchali jsme do něj heřmánek, kalamínový prášek, zklidňující aloe vera a silice z růží, čajovníku a levandule. Funguje výborně, to musíme neskromně přiznat!"






Na co si brousím zoubky v příštím nákupu v Lush !?





A jak vy? Máte nějaké zkušenosti s touto značkou ? Doporučili by jste mi nějaký produkt od nich, který stojí za to vyzkoušet ?

You Might Also Like

22 komentářů:

  1. Bubblegum scrub to by som barala aj jaa :)
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
  2. Musím sepřiznat, že mě Lush nikdy moc nezaujal ale tvé věci se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  3. To je pro mě naprostá novinka nikdy jsem ještě o tom neslyšela:) a balíček krásný, opravdu skvělé věci;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, jsem ráda, že jsipoznala pro tebe novou značku :)

      Vymazat
  4. Já od nich měla zatím jen kuličky do koupele, nějak mě jinak nic moc nezaujalo :-) Ale ten Bubblegum scrum bych tedy brala, možná na něj taky kouknu :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě jukni, mají i v Praze v Palladiu kamenný obchod :)

      Vymazat
  5. Peeling vypadá hodně dobře:)

    OdpovědětVymazat
  6. na znacku lush jsem se byla podivat v palladiu v Praze a zalibil se mi tam parfem, domaci ;-) krasne vonel a byl hosne silny a jeste rano mi na zapeati vydrzel coz se mi moc u parfemu nestava ;-^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se na ně pak takyp odívám, co mají v nabídce :)

      Vymazat
  7. Pravdou je, že jsem si od LUSH ještě nikdy nic nekoupila, ale poslední dobou na tuto značku čtu samé dobré recenze, asi koupi do budoucna přeci jenom zvážím. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Lush jsem měla jednu dobu moc ráda :) Ale trochu mě vždycky mrzely ty ceny a naučila jsem se používat věci, které byly úplně bez vůně, protože mám citlivou pokožku. Ale balíček závidím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že ceny jsou u většiny výrobku vyšší, ale stojí za to si na některé na šetřit nebo poprosit k narozeninám :) Ale hlavně, že jsi si našla co ti vyhovuje !

      Vymazat
  9. Super vecicky :) Planuju si udelat narozeninovy darek =D

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný, já teď čekám na scrub na rty od Lushe ;)

    OdpovědětVymazat