Moje sbírka oblečení na "vysněnou postavu" ...

21:13:00 Unknown 31 Comments

 Ano, ano čtete dobře ! To jsem prostě já, bláznivá holka. Mám tady pro vás fotky mé sbírky oblečení, které si už dělám postupně cca 2 roky a jak to začalo ?

No nejvíce mě trápila postava v posledním ročníku na základní škole, kdy si ze mě pár spolužáků dělalo srandu, ale nebyli jsme dobrý kolektiv a zachvilku to stejně pro mě končilo. Se střední přišla skvělá parta spolužáků a spoustu nových aktivit. Byla to skvělá část mého života a klidně bych si to období znovu prožila. Jedla jsem pořád stejně, ale v pátek jsem šla do tanečních (diskotéku), sobotu jsem dopoledne prospala a než jsem se naděla byl večer a šli jsme posedět a pak na diskotéku nebo do kina a neděli jsem zase dopoledne prospala udělala rychle všechnu přípravu do školy na poslední chvíli. A v týdnu ? To jsem šla s kamarádkou do fitka, trávila čas u ICQ, randila a pak rychle dělala úkoly. Ráno jsem školu stíhala jen tak tak jelikož jsem bydlela pár kroků, většinou jsem chodila se zvoněním. Prostě nebyl čas na nějaký tloustnutí :D ale jedla jsem pořád normálně a dokonce jsem měla z obvyklých 52kg, 49kg (ale to bylo jenom první rok, kdy jsem chodila do tanečních). Pak jsme se dali s nynějším přítelem dohromady a s láskou přišla pohoda a udržovala jsem si svojí obvyklou váhu celou střední. Vše nastalo až po střední škole, kdy jsem vypadla ze "stereotypního" režimu. Díky rozvrhu na vysoké jsem dlouho spala, chodila pařit ve středu, hodně mlsala.... 

No a pak přišla chvíle, kdy jsem si řekla, že už bych konečně mohla pravidelněji cvičit a dát do formy to svoje pozadí. Já nevím jak vy, ale já pořád v obchodech narážím na krásné kousky oblečení za pár kaček (oproti tomu, co musím kupovat já) pro velikosti XS a S ! To je nespravedlnost :D Ne já chápu, že jsou ve slevě, protože většina lidí vykoupí zboží s ostatními velikostmi. Ale já už se tenkrát naštvala a pro motivaci z lepší postavy jsem si koupila tyto šedivé šortky velikosti XS (ne nejsou pro anorektičky, vešla jsem se do nich jen mi vše přetékalo od bůčků po stehna) a tak to začalo. Všechny mé kousky jsou v hodnotě 90 - 300kč a rozhodně se do nich jednou (tehle rok! - jupí) vejdu. nekupovala jsem si nesmyslně titerné kousky. 

 A teď ruku na srdce koupili jste si někdy menší oblečení s vizí, že se do něho jednou vejdete ? Nebo máte v šatníku komínek věcí, které nechcete vyhodit, protože vám jsou malé?














You Might Also Like

31 komentářů:

  1. To ja som si raz naštvaná kúpila sukňu Xs a na moje prekvapenie som ju doma obliekla :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D podle toho označení se někdy nedá posuzovat :) já ty ombré tepláky taky obléknu a jsou mi i akorát, ale ještě chvíli počkám :)

      Vymazat
  2. Menší jsem si nikdy nekoupila:D ale asi to začnu provozovat, protože když si něco koupím co je mi dobré, tak do 2 měsíců to mám velké:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se mi někdy stává u džín :) ráda jsem chodila do Exe , kde mi řekly které kalhoty se jak chovají po nošení a třeba mi i doporučili, že si mam vzít o velikost menší..

      Vymazat
  3. já jsem si také nikdy nic menšího nekoupila , Ale jak Caroline napsala že když mi je to ok, tak taky tak do 2 měsíců je mi to velké a plandá to ne mě :(( a nevím čím to je :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se mi někdy stává u džín :) ráda jsem chodila do Exe , kde mi řekly které kalhoty se jak chovají po nošení a třeba mi i doporučili, že si mam vzít o velikost menší..

      Vymazat
  4. Takhle jsem si nedávno koupila černé kalhoty v H&M, které jsem na sebe soukala asi půl hodiny...a vida, dnes mi jsou parádně :D Většinou se to trochu vytáhne)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, kalhoty se mi po čase trochu vytáhnou, některé dost !:)

      Vymazat
  5. menší jsem si nikdy nekoupila, ale mám doma schovaných pár kousků z doby, kdy jsem mívala 51 kg, že se do toho zase jednou někdy vejdu :-)
    jinak sis koupila moc pěkné kousky, tak budu držet palce, ať ti co nejdřív skvěle padnou ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Tohle také někdy dělám! úplně to chápu a naučila jsem to i přítele si kupovat motivační oblečení :D Je to nejlepš pocit se do nich po nějakém čase vejít :))

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. ty kraťasy jsou super!
    menší oblečení si nikdy nekupuju, spíš se mi ve skříni hromadí oblečení, které je mi volnější a to pak nosí mamka :D

    OdpovědětVymazat
  8. Odpovědi
    1. No na ty se těším a se do nich nasoukam :) musím říct, že ve skutečnosti vypadají fantasticky ! Mají pěkný střih

      Vymazat
  9. Já si kupuji spíše větší věci, cítím se v nich lépe, ale není to špatný nápad koupit si menší a pak zhubnout!
    Držím Ti palce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já jsem právě dělala poslední rok, že jsem si kupovala volnější věci a pak jsem kynula a kynula, protože jsem měla pocit, že mám "vůli" :)

      Vymazat
  10. ja to nerobim lebo mam velkost xs to by som uz musela nakupovat v detskom :) ale moze to byt motivujuce :)

    Pozývam na giveaway o značkové plavky, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to ti závidím ! :) A samozřejmě to je dobře, že to neděláš :)

      Vymazat
  11. já si teda také nekupuju menší oblečení a nejspíše už by na mě menší ani nebylo, ovšem ještě stále mám na čem pracovat, hlavně v oblastni stehen :D Pravděpodobně ani potom, když bych menší oblečení koupila by mě to dostatečně nenamotivovalo, ale tobě přeji přesný opak, at ti ty velmi krásné kousky co nejdřív skvěle padnou!
    http://simushkainwonderland.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. lost-strength.blogspot.cz
      (to je tak, když si kopíruješ web jiných blogů :D :D achjo!

      Vymazat
    2. Děkuju moc za podporu ! :) Jsem zvědavá, jestli se sebou budu spokojená až budu tam, kde si představuju být :D, ale nejprve doufám, že se tam dostanu.

      Znám to :D také se mi to už stalo !

      Vymazat
  12. :D ty vole to chce odvahu! :D Ne takhle nenakupuju... :D Joo a ty ryfle z terranovi mám taky! :D :P a ty legíny no krásnééé ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No u mě to asi není o odvaze :D kupovat si menší oblečení... beru to jako silnou motivaci/inspiraci :)

      Vymazat
  13. To mě nikdy nenapadlo :D Jako motivace je to super :)

    OdpovědětVymazat
  14. menšie oblečenie si nikdy nekupujem. Nechcelo by sa mi čakať až schudnem. Ked si niečo nové kupim, chcem si to obliecť hned.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat