Řasy : přírodní x s mascarou x umělé ?

14:35:00 Unknown 7 Comments

Jaké preferujete řasy ? Já osobně na víkend, na doma a k moři "přírodní". S mascarou do společnosti :)  A umělé jsem si také vyzkoušela. Je to super, ušetřila jsem si ráno spoustu času a vypadala jsem "pořád" bratelně :)) Ale musím říci, že já si hrozně ráda myju ve sprše obličej a kvůli tíze vody mi řasy ztěžkly a musela jsem si je opatrně osušovat, aby se nezacuchaly... Takže jsem si je nechala na léto sundat a jsou pro mě spíše na zimu. Nejlépe vypadali 1den, pak mi začaly různě trčet :) ale tech 14 dní vypadaly dobře.  



You Might Also Like

7 komentářů:

  1. umelé a nalíčené :) kedy ako ;) na väčšie akcie umelé a na denné nosenie nalíčené ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se tedy osobně ty umělé líbí jen na někom a jak které hlavně, občas vídám fakt nepovedenou práci a to je pak nepěkný.. Ale tobě sluší a vypadají dobře :-) A já osobně mám poměrně tmavé a dlouhé řasy, takže mnohdy stačí, když jen někam ,,odskočím,, abych měla přirozeně vypadající make-up a řasy protřu krémem :-) K těm filmům, já osobně mám nejraději Vánoční prázdniny, Sám doma, Grinch a Lásku nebeskou :-) nesmějí chybět žádný rok :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Tak to máš dobrý ! :) nekdo to má štestí.
      Dneska jsem koukala na Lásku nebeskou :)

      Vymazat
  3. Mě se prodloužený strašně líbí a strašně by se mi líbilo nemuset se líčit.. A navíc vždycky závidím těm slečnám s řasama na koupališti. Jak jsou stále "nalíčené". Já, ač bruneta s hodně tmavýma vlasama i veškerýma chloupkama, tak mám celkem světlý řasy .. grrr :( Jenže se ve vodě ráda potápím - myslíš, že by to byl problém?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím si, že pokud budeš mít ten kratší typ tak ti to tolik nebude, ale někomu to prostě nevadí tak jako tak. Myslím, že nejlepší bude, když si to vyzkoušíš :) Ale jak jsem psala tak mě vždycky hodně víčka ztěžkli a měla jsem potřebu si je ještě nějak osušit, ke konci jsem je měla i dost pocuchá, ale možná, že jsem o ně neuměla správně pečovat .

      Vymazat
    2. Bohužel je to docela drahý na to to jen jednorázově vyzkoušet.. a zase když jde o oči a o řasy, tak bych nešla do nějakých pochybný kvality no..

      Vymazat
    3. Já jsem právě dostala od kamarádky typ na svkělou kosmetičku(v Hradci Králové), která měla tenkrát akci na první aplikaci řas za 500 Kč. Ani po sundání jsem neměla nijak zničené řasy. Tak když se rozhodneš, tak se poptej v okolí po nějaké šikovné. Ale je to prostě každo měsíční pro někoho i jednou za 3 týdny investice min. kolem 500Kč. Ale je fakt, že jinak je třeba první aplikace za 2.000 a další za 800,-. Je to potřeba vyzkoušet, každé sedne něco jiného. Moje mamina a par kamarádek na to jednnou šly a už to nosí 3 roky a nemůžou si to vynachválit :)

      Vymazat