Chybí mi blog.... první krok a jsem tu zas :)

22:55:00 Unknown 2 Comments

Ahoj všem :)
Už je tomu měsíc a pár dní, co jsem přidala poslední článek. Moc mi můj blog chybí a stalo se toho spoustu. Vždycky sem v rychlosti nakouknu a řeknu si, že bych už mohla něco přidat a, že to udělám až budu mít volněji, protože toho mám dost připraveno, ale pak mám volno a najednou mi do toho něco vleze nebo se prostě flákám (no po pravdě to je spíš tahle varianta :D aneb buďmě k sobě upřímní) u seriálu, filmu, na instagramu, pinterestu, zahrádce... a takhle bych mohla pokračovat do nekonečna !

 Asi to je trochu způsobené tím, že se mi zdá (bohužel je to tak.... ráno 6-7hodina vstávám a vracím se domů 19h) , že trávím celé dny v práci a pak si to potřebuju tímhle flákáním vynahradit... to mi připomíná jeden dost pravdivý článek o dnešním světě... musím vám ho sem nasdílet.

Dokonce i ta hlavička odpovídá tomu, kdy jsem se naposledy blogu věnovala... je ještě v zimním módu a tak ho budu muset předělat do letního módu.  Za tu dobu, co jsem tu nebyla, se stalo tisíce věcí... od krásného počasí, přes výběr míst na svatbu až po mojí oslavu čtvrt století :)

Dost o mě ...  Na pište mi JAK SE VEDLO VÁM ? Jak jste se měly ? Co jste zažily ? 



You Might Also Like

2 komentáře:

  1. Jéjé, a já furt koukám, kdy se vrátíš :) S tím, že nemáš čas jak jsi celé dny pryč, to je jasný, že to snad každý musí chápat :) Jen si užívej nic nedělaní, když můžeš :-*

    OdpovědětVymazat