review: řasenka Rimmel London - Extra wow lash

20:20:00 Unknown 5 Comments


Tak tuhle řasenku jsem si koupila jenom kvůli tomu obalu... nebo spíš kvůli tomu, kdo na tom obalu byl... Rita Ora. Jo jo musím říct, že mě na tohle Rimmel utáhnul :D no prostě mě dostali ! Takže na konci článku mi to nedalo a je tam videoklip, kterej prostě od ní zbožňuju.


 Řasenka má úzké podlouhlé balení. Kartáček je docela malinký na to, co jsem zvyklá a vůbec tak celkově se mi zdá úzká a drobná na chycení do ruky. Kartáček je z krátkých štětinek. 

Co řasenka slibuje: Má být extrémě černá a rozhodně s krásnou černou barvou musím souhlasit. Jemné i dramatické nalíčení - zde se osobně přikláním spíše pro jemnější, jelikož pro mě:  dramatické nalíčení = zhuštujicí řasenka a jemější na mě dělá dojem ta řasenka, která mi řasy protáhne, což je tento případ. 12x větší objem - přikláním se k prodloužení, objem je také, ale určitě né tolik. Řasy bez hrudek a slepování - ano bezkonkurenčně :)


Ze začátku se mi s ní hůře pracovalo. Štěteček byl pro mě moc malý a musela jsem více "namáčet" kartáček, ale už jsem si zvykla a porovnání vidíte na obrázku.


 


You Might Also Like

5 komentářů:

  1. Ten kartáček se zdá vážně malý, ale výsledek se mi moc líbí! :)
    Od Rity se mi nejvíce líbí Black Widow, to jsem poslouchala tak 500x dokola :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ve výsledku jsou řasy krásně prodloužené, nicméně já jsem náročná, potřebuju i objem:D :)

    carolinegrey.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Nevěděla jsem, že i ta řasenka patří do té kolekce Rity Ory.. Tuhle řasenku má ségra, párkrát jsem ji zkoušela a je celkem fajn, ale i tak bych si ji asi nekoupila..

    OdpovědětVymazat
  4. Kamarádka jí dostala a moc si jí pochvaluje :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat