Čína alá american style, 50 odstínů, Valentýn, rodinné oslavy, nákupy, práce, e-shop....

23:42:00 Unknown 6 Comments

Nicoleshop



Poslendní dva týdny mi neskutečně utekly. Měly jsme s holkama od prosince koupený lístky na Fifty shades of Grey. Takže jsme 12. února vyrazily a co se týče mě, tak to bylo podle mých představ. Hltala jsem v kině každou minutu. Dost jsem se obávala herců, ale nakonec jsem se až zamilovala :)  Následoval víkend oslav. Nejen, že byl Valentýn, ale celkem 8 členů naší rodiny slaví v únoru svátek, takže jsme to hromadně zapili a zajedli :) A já úpekla svůj první největší dort - Rainbow cake !    

Momentálně se teď venuju nejen svému zaměstnání, ale také jsem si založila svůj vlastní e-shop. Jsem z toho nadšená, ale vše je teprve na začátku a čeká mě spousta práce. Momentálně se nejvíce raduji ze spolupráce s firmou The White One, od které jsem měla bělící pero a dělala jsem na něj recenzi (zde). Jejich výrobky mě opravdu nadchly a tak již od konce příštího týdne budou k mání zde v ČR na mém e-shopu. Jsem ráda, že se o to s vámi můžu podělit.


Dobrou a těším se u dalšího článku


 







You Might Also Like

6 komentářů:

  1. Nicol, ten tvůj e-shop mě nadchl. Už tu koukám po Panu Čajíčkovi asi 5 minut a nemůžu z něj spustit oči :D Dost silně uvažuji, že ho pořídím mojí kamarádce k narozeninám! :) Takže e-shop je pořád v produktivní části a rozjíždí se to? Zaujalo mě, že budeš mít to bělící pero po kterém nejspíš chmátnu :) 50 odstínů v kině mě vůbec neláká, ale když jsem četla knížky, budu to chtít porovnat a určitě se na to pak podívám v klidu doma! :) A asi nejvíc jsem zatoužila po receptu na Rainbow cake! Neplánuješ udělat článek s receptem? Vůbec by mi to nevadilo! O:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, moc me to potěšilo. Ano e-shop je v plenkách a pomalu roste a děla mi radost :) Bělící pero by mělo byt k mání zacatkem příštího týdne. Recep a video recept Rainbowcaku rozhodne bude :)

      Vymazat
  2. na bělicí pero se taky tesim.. A kde vlastně pracujes? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Během zacatku příštího týdne se dockaš :) jinak pracuji v bance.

      Vymazat
  3. Nafocené to máš hezky, to se musí nechat (teda pokud to tvoje fotografie jsou) , ale byla by hanba prodávat věci, které mají na ebay za 20 kč, za 250 korun.

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji, ano nafotila jsem je sama :)
    Je rozdíl pořizovat věc jako samostatná fyzická osoba a jako fyzická osoba podnikatel, který se musí řídit danými pravidly "státu". Představte si, že jste podnikatel a chcete něco prodávat: musíte objednat nějaké minimální množství od dodavatele (mimo vyjímky to bývá minimálně 500-1000ks), který vám musí vystavit fakturu (věřte někdy je dohoda opravdu těžká), zaplatíte náklady na přepravu + clo+DPH +celní řízení. Na našem trhu je u spousty produktů rozdílná cena oproti zahraničí(např.ebay ) za to, ale dostanete fakturu, záruční lhůtu,možnost reklamace, kvalitu, dodání ihned na místě nebo v řádech 2-3dnů, pojištění balíčku pokud je posílán atd. je tam spoustu věcí a faktorů, druhů, pořizovací ceny podle množství, obchodů .... moc jsem se rozepsala, končím :)
    Rozhodně nikoho do ničeho nenutím ! Zatím je to malý e-shop, takže tisícová množství od každého produktu nečekejte, ale jen jsem se chtěla s Vámi podělit s tím, čím teď žiju a dělá mi to radost !

    OdpovědětVymazat