Dovolená Rakousko III. (3.den)

8:00:00 Unknown 6 Comments

Rakouský look číslo 2.
 Další den ráno jsme se chystali autem vypravit do vzdálenějšího městečka Tamsweg, ale co se nestalo. U auta se mi přestal fungovat posilovač řízení, chvilinku jsem podle internetu zkoušela závadu opravit, ale marně. Po příjezdu do ČR v servisu zjistili , že je spálený motorek (to jsou má laická slova :), takže by to ani na místě nebylo opravitelné. Popravdě to bylo horší než řídit auto bez posilovače, ale dala jsem to :)


"roztahování" větroně

cestou do Mauterndorfu
 Takže jsme se zase vydali do Mauterndorfu, ale trochu jinou cestou, na kafíčko a na pizzu.


úžasný dům, úžasná zahrada
 Znáte takové ty domáci vysavače iRobot, který sám doma luxuje? Vidíte ty nepravidelné koleje od sekačky na trávníku ? Tak tady mají takovou sekačku, byla jsem tím uchvácena, měl to tam skoro každý druhý. Mám i video tak ho sem pak přidám.

čáp na domečku - mimiko

krásný hotýlek v centru městečka


 Kousek od chaty byl potůček, kde jsem se musela, alespoň jednou smočit a po lýtka mi to úplně stačilo. Mrazilo mě to až nakost a do kolen :D


Odpolední pohodička

Harlekýýýn a cider

smaženka :)
pitný režim





 Tady se s vámi musím podělit s objevem. Já teda nevím o tom, že bychom to už měli v ČR, takže jestli ano tak se omlouvám, ale tenhle jogurt mě dostal. Twix jogurt, který měl na dně ještě karamel a když se to všechno promíchalo hmmm mňam ! :)


You Might Also Like

6 komentářů:

  1. Super, ta první fotka řeky je suprová ;)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta řeka byla úchvatná, ta její křišťálová barva ! :)

      Vymazat
  2. Sekačka, co seká trávu úplně sama? :-D Co ty lidi nevymyslí! Jenom bych si k ní musela koupit ještě pozemek na rovině, protože u nás v kopcích by si nejspíš ani neškrtla. :-) Ale nápad je to super, stejně jako Twix jogurt. ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tvoj blog sledujem už dávnejšie !! Strašne sa mi páčia tvoje príspevky :)
    Bola by som rada ak by si ma aj ty podporila sledovaním :) ♥
    ✝ http://eeverywomen.blogspot.sk ✝

    OdpovědětVymazat