review: Maybelline Dream Matte Mousse

22:29:00 Unknown 10 Comments





Tento make-up jsem objevila už před lety a pamatuji si, že jsem ho používala dlouho dobu, několik balení za sebou :) - velice mi seděl a nemohla jsem si ho vynachválit v každém ročním období. Přemýšlím, proč jsem se od něj odchýlila... a žádný pádný důvod, co by se týkal jeho využití a "funkčnosti" mě nenapadá ! Vím, že jsem si řekla, že bych měla vyzkoušet taky něco nového a od té doby jsem se na cestě v make-upech nezastavila. Na trhu je takové množství make-upů a dalších nových přicházejících novinek, že jsem na tuto božskou pěnu zapoměla! Nedávno jsem si řekla, že si ho pořídím a vyzkouším, jestli je opravdu tak skvělý jak si pamatuji. Ano je ! Kaju se :)

Make-upovou pěnu můžete nanášet jak prsty, štetcem tak houbičkou. Dřívě jsem všechny make-upy nanášela prsty poté přešla k houbičce a teď nejvíce využívám štětec (prsty už vůbec ne - nouzové připady :)).  Pěnu jsem roznášela od středu obličeje ke krajům. Po nanesení je pleť sametově hladká a stále cítítě, že je prodyšná - svěží. Tento pocit po celý den zapřičiňují speciální mikropudry, které dodávají pleti vzdušný a lehký pocit, kryjí a absorbují přebytečný maz.Vydrží po celý den.

odstín 021 Nude

+
 krytí, matování, balení, struktura

-
nic, možná pro někoho skleněné balení


Máte s tímto make-upem zkušenosti ?

You Might Also Like

10 komentářů:

  1. Taky jsem zkoušela, ale dělal mi takový divný odstín :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  2. já měla svůj první makeup právě pěnový, byla jsem unesená jeho texturou, kterou vytvoří na pleti :-) Takže si ho asi koupím :-) a jakých štětcem ho nanášíš přesně ? :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak ta textura je úžasná! Jinak používám od RealTechniques- http://nicolexs.blogspot.cz/2014/02/review-o-plysove-rodince-real-techniques.html - Expert face brush :)

      Vymazat
  3. Po tomhle krasavci jsem v drogérii pokukovala už strašně dlouho,:) Ale nikdy jsem si nebyla jistá jestli si ho mám pořídít. Ale po přečtení tvé recenzi si ho určitě pořídim:)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mi dej určitě vědět až si ho pořídíš :)

      Vymazat
  4. Mám ho a jsem s ním spokojena :) Jen mi dělá občas neplechu s mým přesušeným obličejem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ráda slyším :)
      (asi bych laicky řekla, že je to tím mattujícím efektem, který vlastně vysušuje mastnotu tak suchou pokožku ještě víc vysuší :))

      Vymazat
  5. Ja som ho skúšala avšak mne nesadol odtieň, zoxidoval na mojej pleti a bola som desne oranžová.
    Bianka

    OdpovědětVymazat