Maybelline casting - American dream !

15:17:00 Unknown 10 Comments

V březnu jsem se přihlásila do soutěže od Maybelline - Maybelline stipendium, o které jsem psala ve článku zde.
focení na konci dne s Darou

Jeden všední den mě čekala v emailu úžasná zpráva. Postoupila jsem mezi finalistky v soutěži Maybelline American Dream a v dalším týdnu jsem se měla i s ostatníma holkama (36 českých dívek a 17 slovenských) dostavit na casting - osobní pohovor s porotou a v ní byla i Dara Rolins. Byl to úžasný pocit ! Třásla jsem se radostí :) a těšila se na krásný den plný nových zážitků. 

ráno před odjezdem

7:00 Ten den ráno jsem se připravila jako každý jiný, stejný líčení a vybrala jsem si pohodlné oblečení, čekala jsem, že to bude náročný den a v šatech a lodičkách bych nevydržela a ani se necítila pohodlně. Takže džíny, tenisky, tričko, svetřík. Chtěla jsem být co nejvíce sama sebou.

cesta do Prahy
Po doražení do hotelu mě čekalo překvapení. Cesta do další budovy hotelu, která byla na kopci, lanovkou :) 



12:00 Když jsme vyjeli na patro, kde se vše konalo, hned se nás ujaly milé slečny. Usadili nás a dávaly nám průběžně vědět jak to bude pokračovat. Po vyplnění formuláře nám byli přiděleny čísla a dostali jsme taštičku s dárky, tričko a buttonek.




12:50 Pomalu jsme se všichni scházely a začalo focení, každé slečny zvlášť.

 
zahájení
13:20 Všechny jsme už byli na místě, a tak začalo zahájení. Představení poroty a průběhu dne. Každá jsme dostala svůj vytištěný moodboard, který jsme měli porotě osobně předat.

moje koláž, bohužel bez 1. fotky :(

osudné dveře, pokoj číslo 2424
Na řadu jsem šla hned jako druhá. Šla jsem po 01sk, takže jsem šla mezi prvními. Musím říct, že jsem byla značně nervózní a klepal se mi hlas, ale jinak to bylo moc příjemné a přátelské. Každá znás měla na pohovor 5-6minut. Porota se zeptala na pár otázek a "bylo po všem" :) ( kolik ti je, co by jsi v New Yorku dělala, co děláš, proč NY, jak by jsi pak té zkušenosti využila, ....)
 



Postaráno o nás bylo velice dobře. V půběhu celého odpoldne pro nás bylo připraveno občerstvení. Pítí, kafe, čaj, voda,  sendviče, zákusky, ovoce ..... Kosmetický stoleček s produkty. Hudba na přání .



terasa
V mezi čase jsem se šla s holkama projít do obchodního centra, jelikož měl být konec cca mezi 5-6. Vratili jsme se asi kolem 16h a na pořadí byla teprve slečna číslo 11 :) Vyhlášení nakonec proběhlo kolem 19h a vyhrály to slečny, které stojí na první fotce po boku Dary. 1 za ČR a 1 za SK.





Dárečky, které jsme dostaly. (budou blíže popsány v recenzích)








You Might Also Like

10 komentářů:

  1. Jé, musela to být parádní zkušenost Niky. Na recenze se těším. A moc ti to sluší, jsi fakt krásná. :)
    thechangeofmissy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný článek, určitě máš super zážitky :))
    BB cream mám a gelové linky jsou nejlepší :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na ty jsem nejvíc zvědavá v takovém provedení jsem je ještě neměla:)

      Vymazat
  3. tak to je supeeeer!!!! :))) veľmi sa s tebou teším a prežívala som ten článok do posledného slova, keďže som pre SR robila takú malú "reklamu" na blogu práve pre tento projekt :) o to viac ma to teší, že si bola vybratá na casting :) musel to byť skvelý zážitok :)

    OdpovědětVymazat
  4. Verunko já ti vlastně musím poděkovat! Já jsem se o teto soutěži dozvěděla u tebe. Takže ti strašně moc dekuju za tuto zkušenost! :*

    OdpovědětVymazat
  5. Jé to je hezká akce! Moc Ti to slušelo! :) A některé produkty budou určitě super! To jídlo, co jsi vyfotila vypadalo výborně :D

    OdpovědětVymazat
  6. To musela být super akce a hezké dárečky :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  7. moc pěkný článek :)) taky jsem o "Maybelline dnu" psala, tak můžeš kuknout zase ke mně" :D :))

    OdpovědětVymazat