Únorové běhání...

19:29:00 Unknown 4 Comments

Hlavní stránka a uběhnuté km celkem

V únoru jsem začala běhat s aplikací Nike+ Running a docela jsem pro začátek spokojená. Teď jsem teda marod, ale věřím, že zase zachvilku vyběhnu. Opravdu mě to začalo bavit! A aplikace je pro mě velmi motivující, protože vidím kolik jsem uběhla, za jaký čas, trasu a zároveň mi při běhu hrajou písničky a jednou za čas mi paní řekne jak na tom jsem :D

V aplikaci si můžete dát Challenge s kamarády nebo si dát trénink na různé vzdálenosti ( 5km, 10km, půl maraton, maraton ...)  a aplikace vám udělá program, co máte každý den dělat.

Takže za únor 29,1km, ale jeden den se mi po 2 km vybil mobil (já byla taaaaak naštvaná :)), takže to bude celkem kousek přes 30km. Po každém běhu jsem si ještě 30 minut zaposilovala s Tracy Anderson :)

Jinak po běhu zadáváte smajlíky (jak se vám běhalo), typ krajiny, kde jste běhali ... Počasí si aplikace stáhne sama. V aplikaci jde spoustu nastavení.

Já mám momentálně Challenge spálených kalorií.


 přehled běhů
 přehled běhů "na šířku"

detailní přehled běhu - mapka a další údaje

You Might Also Like

4 komentáře:

  1. Taky přemýšlím, že bych začala běhat a tahle aplikace by mě možná k tomu přinutila (+ si konečně pořídit nový mobil :-)) ). Takže díky za tip :-)

    LuLu

    OdpovědětVymazat
  2. wow, tak táto aplikácia vyzerá fakt super ... škoda, že nebehám :D Ale tak to tvoje behanie je pre mňa fakt úctyhodné :) Ja by som to určite takto nedala :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Já jsem dřív běhaní nenáviděla a ani ve snu by mě to nenapadlo, že budu takhle běhat :))

      Vymazat