review : Essence Blush Up! (10 heat wave)

0:13:00 Unknown 9 Comments



Tak jsem jí konečně ulovila. Chvilinku mi to trvalo jí koupit, ale od první chvíle, co jsem jí viděla v článku u blogerek na novinky Essence, tak jsem se do ní zamilovala. "Ach to spojení barev!" jsem si říkala, to mě prostě dostávalo. Dokonce jsem se kvůli ní dostala do menšího křížku s Anonymny. Tamtadadááá aneb můj první atak Anonyma. Popravdě musím říct, že mě to zaskočilo,  protože jsem vůbec nechápala proč ??? (sic to není nějaký až tak hrozný komentář, ale prostě jsem byla zaskočená) Ale tedˇ už zpět k tvářence od Essence s názvem Blush up! 



 Recenzovaný odstín je označen jako 10 heat wave ! Tvářenku jsem nakonec zakoupila v drogerii Teta, jelikož jsem ji ani v jednom DM nemohla sehnat. Je tedy novinkou značky Essence. 

Jak popisuje tvářenku Essence : "Postupný přechod barvy- nejnovější vlasový a módní trend se konečně dostává i do kosmetiky! essence ti přináší unikátní tvářenku s tímto cool barevným efektem. sametově jemná a poloprůsvitná textura s jemným krytím dodá tvým tvářím nádech svěžesti."


Struktura tvářenky je opravdu sametová. Na nanesení mi stačilo malinko tohoto barevného pudru. Pokud chcete výraznější tvářičky můžete ho nánést více. Prostě a jednoduše si intenzitu a tón barvy volíte sami podle toho kolik pudru a odkud ho štětcem nanesete. 

Tvářenka prošla "zátěžovým testem" na plese, v posilovně na HEATu a pak v běžném životě. Na plese a v běžném životě obstála brávůrně. Po celou dobu nošení mi vydržela ! Nijak mi na tváři nezmapovala ani jiné problémy jsem s ní neměla. 
Za to v posilovně jsem se potila jak to prase :D a skoro celý make-up jsem si postupně v průběhu utřela do ručníku ! Ale to je u mě normální. Takže za mě rozhodně ano. Jsem spokojená jak se strukturou tvářenky, barvou, tak i výsledkem po namalování. Můj nový oblíbenec !


Intenzita barvičky na tvářích je jenom na vás ...

Použila jsem ji i na plesové líčení ...
Tyhle anonymní kometáře mi připomínají seriál Pretty little liars ! :)

 

You Might Also Like

9 komentářů:

  1. Super, vypadá hezky :) To s PLL je dobrý :D

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  2. Já moc na tvářenky nejsem (vždycky si v nich připadám divně). Ale tobě moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám celkově ráda tvářenky od Essence a vždy se k nim vracím :) Časem až mi dojde tvářenka, tak asi po ní šáhnu :) tvoje recenze mě přesvědčila :)
    www.lucieruzickova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Thank you! Great blog, of course I follow you too :) Btw this essence blush looks so cool, I hope I can get it in my country :)

    OdpovědětVymazat
  5. Sluší Ti :) Už jsem pár článků na tuto tvářenku viděla. Každý má jiný názor:))

    OdpovědětVymazat
  6. :) pěkná recenze :)
    a tobě moc sluší , :))

    OdpovědětVymazat
  7. boží já si zajdu asi pro další paletku :-D

    OdpovědětVymazat