Niki... ležící, spící ...

14:08:00 Unknown 17 Comments

... tak tohle je můj mazel. Určitě už tu v nějakém článku byla, ale ráda bych vám ji blíže představila, jelikož ona semnou tráví většinu mého času a jsem za ní vděčná.


Jmenuje se Niki. 
- trvalo mi šíleně dlouho vymyslet jí jméno.  Jako na potvoru mě napadala samá báječná klučičí jména. Nakonec jsem si vypsala stránku jmen a postupně jsme vyškrtávali. A jak jí ještě říkáme Nikčo, Nikolko, Nikolo!, Nikuško, Nikol ...  


Tato fantasticky vypadajicí pražská krysařice se narodila 27. 5. 2009
(má narozeniny den přede mnou) .. ano už jí táhne na 5 let a pořád vypadá baječně :D (ikdyž už jí šedne brada, ale pšššt ona o tom nerada slyší)


Letěla s námi letadlem a viděla to báječné město zvané Paříž. Je neskutečná gurmánka a snědla by na co přišla (to má asi po mě). Miluje maso, salátovou okurku, mandarinky...


Je velice věrná. Má druhého manžela Ovečku a s nikým jiným ho nepodvádí. První manžel Hroch, trochu zchátral a rozpadnul se, možná tu je s námi kousek látky, ze které byl ušit. Pokud bláznivě neběhá po zahradě tak chrní doma v peřinách nebo se slunní na jakémkoliv místě, kde svítí sluníčko.




Každé ráno po probuzení paníčků i Nikči nastává mazlíci rituál, který si nemůže odpustit ( pokud tedy není 6 ráno a ona nezaleze zpět do peřin). 

You Might Also Like

17 komentářů:

  1. Ta je krásná :) ! Zrovna dneska jsem si byla pro pejska kterého máme s přítelem. Není to ale můj Miky který nás už těší rok :( toho maj naši.. ale je to prostě top pejsek, můj malej Miky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujem. Koukala jsem na článek že si jedete do Chlumce pro kříženečka :) Chápu, že je to těžší, ale určitě to bude fajn a novej hafík se ti postará myšlenky a Mikyho můžes určitě dál vídat.

      Vymazat
  2. No to je bobek. Je neuvěřitelně roztomilá.

    OdpovědětVymazat
  3. jeej krasna!

    Inak pozyvam na Nobilis Tilia giveaway a k tomu par drobnosti. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Jééé, krásně jsi ji popsala! :D Je skvělá.
    www.thechangeofmissy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat