My challenge 2014 !

23:31:00 Unknown 18 Comments





Moji výzvou 2014 jsem já samotná. Posunutí mých hranic, vybudování pevné vůle, zdravý životní styl!  Ano opravdu potřebuji takovou změnu. Vždy byla mojí obvyklou váhou 52kg, ano vím není to jen o váze, ale i o cm a procentech tuku atd. atd. atd. Když jsem v roce 2011 přibrala na 58kg, tak jsem se s tím hezky poprala viz. článek zde. V roce 2013 dosáhla ručička váhy na 64kg. Nechápu jak jsem to mohla nechat takhle daleko dojít... ne to bych lhala... jsem líná !  Je mi ze sebe zle a smutno, nikdy jsem se tolik nezanedbala... nohy mám jak kuly díky mé výšce 159cm (spíš díky mé váze). A tak tedy tady začíná moje cesta, Můj příběh k lepšímu já! A budu vám vděčná za každou podporu.

 Zdokumentovala jsem se, zvážila se a změřila cm a podíly tuku, vody a svalů v těle. Takže je materiálu dosti na porovnání :) Začala jsem už včera a každých 10 dní budu aktualizovat moje pokroky. Takže první článek "jak si vedu" čekejte 17.1. (prozatím jenom míry, fotky budou až déle :)) Zatím je můj první cíl 90 dní a po té velké zhodnocení !



You Might Also Like

18 komentářů:

  1. Tak to přeji hodně štěstí! :) Já jsem lenoch línej, nikdy nevydržím cvičit déle jak dva dny a už vůbec neumím pravidelně jíst. Já vážím 59kg ale jako tlustá si zas nějak nepřijdu, jen bříško by mohlo být ploché...jenže s mou leností. Držím palce a těším se na dokumentování a poříspěvky jak to pokračuje :) !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za podporu :) Můj věčný boj bude s leností... No já když se pak vždycky do cvičení dám, tak je to v pohodě a dokonce to vyhledávám, nejtěžší je u mě začít.

      Vymazat
  2. Budu ti moc držet palce! Je to moc o vůli a tu já nemám. Pořád se rozhoduju, že "od zítřka", ale pak to nevyjde! :D
    Těším se na příspěvky! :)

    http://miss--xy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si snad celý minulý rok říkala: "tak od zítřka začnu" ... Jsem moc ráda za tvojí podporu, děkuju :)

      Vymazat
  3. Také se pokouším o zdravý životní styl a pohyb!! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Heleď, jsem na tom podobně, s mou výškou 167cm jsem měl 67 kg ještě před 3 lety, pak přišla vysoká (neúspěšná) škola, kde jsem víceméně ležel u pc a v posteli , takže moje váha se vyšplhala na 73kg, takže teď dělám pohyb častěji než dřív :)
    Takže držím s tebou a budu se chtít motivovat také od tebe :)
    Teď jsem třeba vždycky, když vstanu a když jdu spát, dělám 35sklapovaček a 2x týdně běhám, snad se to podaří ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama, Moc ráda tě podpořím!! Podle popisu jsi nasadil správný drive a cestu jen tak dál !


      Vymazat
  5. Takže nezbývá než říci: do toho a půl je hotovo :)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky už jedu svojí "výzvu" jak tomu říkám, nejhorší je překonat lenost a začít, když už jsem "v tom" tak super, ale dokopat se k tomu je hrůza :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, jako kdybys popisovala mě samotnou :D

      Vymazat
  7. Tak Ti přeju hodně štěstí :-) a těším se na ten prví článek 17. :-) ráda sleduju slečny, jak se jim daří :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát ti děkuju za podporu ! 17. se budu těšit ?! :D na zhodnocení...

      Vymazat
  8. Držím palce. Jsme na tom dost podobně. Měřím 158cm, a taky jsem vždycky vážila 52 Kg, před čtyřmi lety jsem začla hrozně přibírat a když jsem po půl roce došla na váhu 63 a viděla fotky z dovolené, které byly pro album naprosto nepoužitelné, rozhodla jsem se stím začít něco dělat. Tehdy jsem si zrovna našla nového přítele, který pracuje jako trenér ve fitku. A tak mi hodně pomohl se cvičením a jídlem. Mám i podobnou postavu jako ty - úzký hrudník, ale naštěstí velká prsa, větší zadek - ale je to dost dáno i hodně širokou pánví a stou nikdy nic neudělám, a široká stehna. Šli jsme na to opatrně, aby mě to nepřestalo bavit a každé dva týdny jsme měřili centimetry. Když jsem se dostala na váhu 52, byla jsem konečně spokojená. Přes zadek jsem dala dolu 13 cm! Pak jsem onemocněla, do toho jsem odevzávala bakalářku, učila se na státnice a ještě jsem zhubla, na 50 Kg, jenže to už bylo spíš o hubnutí svalů. Pak jsem začala znovu cvičit, znovu se dostala na 52 díky nové svalové hmotě.. Jenže pak mě to přestalo a bavit a já postupně polevovala a polevovala. A přítel pak říkal, že teď mám hezčí prsa i zadek, a tak už jsem neměla vůli. Teď mám 55 :-/ Chci se zase vrátit o ty 3 dolů, ale jsem taaaak líná :-D tak držím pěsti, ať to překonáš! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow úžasný ! Doufám, že budu mít taky takovýto šťastný konec a příběh. Měla jsi báječnou podporu. Jak dlouho ti trvalo zhubnout u těch 63 na 52kg ? Můj přítel sice nění fitnes trenér (to bylo bylo baječné :D), ale mam v něm také podporu a to je velice důležité! Držím ti palce a věřím, že se zase dostaneš tam kam chceš. Děkuji moc za přípěh a za podporu!

      Vymazat
    2. Asi 7 měsíců. Já z toho byla nešťastná ze začátku, že to jde tak pomalu. Ale přítel právě říkal, že kdyby to šlo moc rychle, tak by to jednak nebylo pro tělo dobrý a jednak bych to nabrala rychle zpátky. Ale už asi po dvou měsících si lidi hodně všímali. A neustále mě chválili a podporovali. Protože jsem hodně posilovala, krom upraveného jídelníčku a tak se tuky měnily na svaly a přestože to na váze nebylo tolik znát, tak jsem už po dvou měsících vypadala výrazně líp. Navíc jsem dala přes zadek 13 cm, ale přes prsa šlo jen o 1 cm. Strašně jsem se bála, abych je pak neměla malý. Další půl rok jsem se držela a pak kvůli nemoci zhubla ještě víc. Teď už mám zase rok a půl stabilně 55.. Jenže se na druhou stranu nemusím dřív v posilovně a omezovat v jídle. Takže jsem líná se o ty blbý 3 kila snažit :-D

      Vymazat
    3. No já se taky dole dlouho držela, ale byla jsem líná dal sportovat a pak to takhle kvůli té mě blbe vůli dopadlo. Já jsem jak zvážena tak zmerena :) takže se budu těšit z každého cm

      Vymazat