New In : brushes real Techniques (amazon.com)

19:47:00 Unknown 9 Comments

Konečně jsem se dostala k tomu napsat článek, že mám doma TY štetce real Techniques !!! Bude kratší jelikož na ně bude ještě podrobná recenze a popis.


Vše, co vidíte na obrázku (3 krabičky) jsem si zakoupila na amazon.com . Nejprvě jsem narazila na českou webovou stránku a e-shop značky realTechniques, kde jsem si chtěla zakoupit nějaký ten štětec na make-up. No, ale než jsem si stihla něco objednat, napadlo mě, že bych se mohla podívat na amazon jestli je tam nemají levnější. Nakonec jsem se trochu roznakupovala, jelikož obě sady i samotný štětec vyšli o polovinu levněji. Nakonec to ale o polovinu nebylo. Sice jsem neměla žádné poštovné, ale naskočili tam různé taxy, ale i tak mě celý balíček vyšel o 300 kč méně. Objednala jsem je 8.ledna s tím, že přepokládané doručení bylo 27.ledna (šlo i dříve za příplatek), ale už 22.ledna na mě čekaly na poště a já si je stihla vyzvednout až v pátek.




"Fialová sada" je pro líčení očí - real Techniques starter set. "Zlatá sada" je pro bezchybný vzhled - real Techniques Core Collection set. A poslední samotný štětec je pro aplikaci krémových a tekutých makeupů - real Techniques Expert Face Brush.



Štětce jsou úžasně heboučké  PLYŠOVÉÉÉ !!! Mají pěkné cestovní balení, do terého se vejde i štětec navíc. Takže se můžete těšit na podrobnější popis a recenzi.


You Might Also Like

9 komentářů:

  1. Tomu říkám hezká sbírka! Ať štětce dobře slouží! ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. nad real techniques - core collection som tiež rozmýšľala :) .. tešim sa na recenziu :)
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem zase přemýšlela nad Hakuro a nakonec jsem koupila realT.

      Vymazat
  3. Taky jsem si asi pred tydnem objednala core collection a starter set a k tomu jeste stippling brush :D uz se nemuzu dockat az mi prijdou :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nechutně, ale nechutně ti závidím, ty potvůrko jedna! :D

    OdpovědětVymazat